Blog

Tabere

890 LEI/COPIL/6 ZILE

 

TABARĂ -

Tarif: 890/participant/sejur 6 zile

Dorim să oferim copiilor încă o vacanţă de neuitat, iar pentru aceasta ne vom întoarce în spaţiul încărcat de poveste pe perioada celor 6 zile (5 nopti).

În tabere vrem să le dăm ocazia copiilor să se bucure de natură și de aer curat în condiții de siguranță, departe de tumultul orașului.
Complexul Turistic Grand Hotel Perla Ciucasului unde organizăm tabara este situat la 12 Km de orasul Brasov si deschide porțile către paradisul naturii. Peisajul expresiv al munților, aerul curat și apa cristalină al izvorului Tărlung din munții Ciucaș te vor purta într-o călătorie relaxantă înconjurată de confort și recreare. Complexul se intinde pe o suprafata de 32 ha cu o curte generoasă, potrivită pentru jocuri, sporturi , distracție în aer liber cat si de piscine care ofera copiilor dumneavoastra posibilitarea de relaxare.

Pentru siguranța celor mici și pentru ca ei să se bucure pe deplin de spațiu, pe perioada taberei au acces în pensiune doar copiii din grupul de tabără , parintii insotitori si cadrele didactice.

 În fiecare tabără, copiii vor fi însoțiți de cadrele didactice care insotesc grupurile de elevi.

In fiecare tabără există cel puțin un însoțitor adult calificat pentru a acorda primul ajutor.

-Cazare, trei mese pe zi

-Un supraveghetor ( cadru didactic ) la o grupa de 10 copii

-Apa, ceai, compot

-Foc de tabara

-Diplome si alte surprize

 

Taxa poate fi achitată și în rate, după cum urmează:

-este necesar un avans de 300 de lei pentru a rezerva locul

în tabără; avansul este nerambursabil

-restul de pret cu până la 14 zile înainte de începerea

taberei

 

Cum îl poți înscrie pe copilul tău?

La adresa de e-mail :Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

La telefon :0268365600/0758144001