• Grand Hotel Perla Ciucasului - cazare pentru gusturi rafinate Grand Hotel Perla Ciucasului cazare pentru gusturi rafinate
  • Grand Hotel Perla Ciucasului - relaxare intr-o gradina din poveste Relaxare intr-o gradina din poveste
  • Grand Hotel Perla Ciucasului - facilitati deosebite in camere: aer conditionat, internet, televizor lcd Facilitati deosebite in camere: aer conditionat, internet, televizor lcd
  • Grand Hotel Perla Ciucasului - distractie garantata - biliard, tenis, darts, echitatie Distractie garantata - biliard, tenis, darts, echitatie

Organizare evenimente corporate


Petreceri de tip corporate

Cocktailuri, petreceri tematice, aniversări de companie, recepţii, dineuri, baluri.

Petrecerile organizate de către companie pentru angajati sau parteneri

Pe lângă faptul că sunt cele mai aşteptate de către aceştia, reprezintă cel mai bun produs achiziţionat de către companie datorită factorului motivaţional.

Este o investiţie cu rezultate pe termen lung, utilă şi apreciată de către angajaţii sau partenerii dumneavoastră.

Petreceri de sezon

Va aşteptăm fie de Crăciun, sfârşit de an, Halloween, aniversări ale companiei periodice, Valentine’s Day, Paşte, 8 Martie sau alte aniversări pe care le aveţi!

Strangeri de fonduri, actiuni caritabileConventii si conferinte

Fie că vă adresaţi clienţilor sau partenerilor de afaceri, vă stăm la dispoziţie cu locaţia noastră care poate fi importantă pentru a transmite mesajul dumneavoastră, o organizare de excepţie şi spaţii de diferite mărimi, amenajate cu tot ceea ce aveţi nevoie pentru organizarea unei conferinţe.

Lansari de firma si produs

Vă oferim condiţii optime pentru o lansare de bun augur pentru compania dumneavoastră.

Seminarii si simpozioane

Vă stăm la dispoziţie pentru acest tip de evenimente cu dotările specifice, cu un cadru natural deosebit şi opţiuni variate de petrecere a timpului între activităţi.

Training-uri

Vă aşteptăm împreună cu angajaţii dumneavoastră să desfăşuraţi training-uri într-un loc în care aceştia se pot detaşa de probleme, stres, într-un mediu relaxant, în care pot acumula mai uşor cunoştinţe şi informaţii noi şi utile.

Work shop-uri si intalniri de afaceri

Dacă vă doriţi întărirea relaţiilor cu clienţii sau cu asociaţii dumneavoastră, informarea acestora în privinţa produselor sau a serviciilor oferite, identificarea problemelor cu care se confruntă partenerii dumneavoastră şi a celor mai optime soluţii, locaţia noastră este locul cel mai potrivit pentru asemenea evenimente.


Restaurant Restaurant Restaurant
Restaurant Restaurant Restaurant

« inapoi

Atractii

Newsletter

Inscriere adresa ta de e-mail pentru a fi la curent cu ultimele noastre oferte

Rezervare

Nume:
Telefon:
Data sosire:
Data plecare:

Galerie foto

Grand Hotel Perla Ciucasului - Galerie foto

Grand Hotel Perla Ciucasului - Tur virtual

Cazare Brasov

Site partener
cazare Brasov