• Grand Hotel Perla Ciucasului - cazare pentru gusturi rafinate Grand Hotel Perla Ciucasului cazare pentru gusturi rafinate
  • Grand Hotel Perla Ciucasului - relaxare intr-o gradina din poveste Relaxare intr-o gradina din poveste
  • Grand Hotel Perla Ciucasului - facilitati deosebite in camere: aer conditionat, internet, televizor lcd Facilitati deosebite in camere: aer conditionat, internet, televizor lcd
  • Grand Hotel Perla Ciucasului - distractie garantata - biliard, tenis, darts, echitatie Distractie garantata - biliard, tenis, darts, echitatie

Oferta Turism Afaceri


Turism Afaceri

OFERTĂ SPECIALĂ! Pentru rezervarea a 20 de camere, oferim 1 pachet gratuit.

TURISM DE AFACERI

Fie ca optati pentru team-building-uri indoor sau outdoor, calatorii de afaceri, programe de traininguri, cursuri, COMPEXUL "Grand Hotel Perla Ciucasului" va poate pune la dispozitie 21 camere DBL, 18 camere matrimoniale si 1 camera TPL in cadrul hotelului si 10 camere matrimoniale in cadrul celor 2 Vile de lux.
Pachetele pe care le-am pregatit pentru dumneavoastra sunt urmatoarele:

Tarif camera DBL:

* Pachet 1: 160 RON/pers/noapte

Tarif camera SGL:

* Pachet 1: 190 RON/pers/noapte

Acest tarif include cazare, masa in regim de pensiune completa si sala de conferinta.Cazarea se efectueaza in camere duble Twin, matrimoniale sau triple, dotate dupa ultimele standarde, cu mobilier nou din lemn masiv, aer conditionat, televizor LCD, minibar, seif, telefon cu linie internationala, acces la internet, grup sanitar propriu dotat cu cabina de dus, uscator de par, apa calda curenta, caldura.Variantele de meniuri pentru pensiune completa sunt prezentate la cerere si sunt comunicate in timp util de catre conducatorul grupului catre departamentul rezervari. De asemenea, daca se doreste o seara mai speciala, maestrii nostri bucatari pot pregati variante festive bogate, cu preparate atat din bucataria traditionala, cat si din cea internationala.In tarifele prezentate mai sus, este inclusa o pauza de cafea/zi . Acestea se pot comanda in momentul rezervarii, dvs putand alege din mai multe variante, mai simple sau mai bogate,prezentate mai jos.Cele 2 sali de curs pe care vi le putem pune la dispozitie au o capacitate de 20 locuri, respectiv 40 locuri. Acestea sunt dotate cu flipchart, ecran de proiectie, videoproiector, acces la internet.

In cazul in care nu optati pentru acest pachet, va putem pune la dispozitie cele 21 camere DBL, 28 camere matrimoniale si 1 camera TPL la tarifele de mai jos:

* 180 lei/camera DBL/noapte
* 140 lei/camera SGL/noapte
* 210 lei/camera TPL/noapte cu micul dejun si TVA incluse.

Tariful unei pensiuni complete pentru meniu de grup, in cazul in care se comanda separat fata de oferta prezentata mai sus, porneste de la 25 eur/pers/zi.Pentru oaspetii nostri organizam saptamanal focuri de tabara cu muzica folk, vin sau tuica fiarta, karaoke, spectacole de dansuri populare.De asemenea in tarifele prezentate mai sus sunt incluse:

* plimbari cu sania sau cu trasura (in functie de conditiile meteo);
* echitatie (lipitani, pur sange, ponei) atat in manej cat si in exteriorul acestuia cu insotitor;
* biliard;
* masa de ping-pong;
* darts, table, sah.

Trebuie precizat si faptul ca puteti apela la agentia noastra de organizare a team-building-urilor indoor sau outdoor, care va va oferi multa distractie si adrenalina.

Pentru amatori putem organiza o vizita la stana, unde puteti observa sau chiar participa la mulsul vacii, a oii sau chiar la prepararea branzei si unde va puteti delecta privirea cu o multime de animale.

La cerere, Grand Hotel Perla Ciucasului, poate pune la dispozitia clientilor microbuze pentru efectuarea de excursii la principalele puncte de atractie turistice atat din Brasov, cat si din imprejurimi.

Doar vizitand acest complex aflat intr-o continua evolutie va veti convinge ca un loc mai bun, in care utilul se imbina armonios cu placutul, mai rar gasiti.

OFERTA!
Pentru rezervarea a 20 de camere, oferim 1 camera gratuit.


VARIANTE COFEE BREAK
Varianta 1:
-cafea filtru
-apa minerala/plata


Varianta 2:
-cafea filtru
-apa minerala/plata
-suc pepsi/7 up/prigat
-prajiturele


Varianta 3:
-cafea filtru
-ceai
-apa minerala/plata
-minipateuri cu branza/rasucele


Varianta 4 :
-cafea filtru
-suc
-ceai
-apa minerala/plata
-patiserie
-prajituri de casa(ministrudele cu mere si branza)


*Cantitatea si varietatea de produse poate fi aleasa de client!


Oferta Turism Afaceri

« inapoi

Atractii

Newsletter

Inscriere adresa ta de e-mail pentru a fi la curent cu ultimele noastre oferte

Rezervare

Nume:
Telefon:
Data sosire:
Data plecare:

Galerie foto

Grand Hotel Perla Ciucasului - Galerie foto

Grand Hotel Perla Ciucasului - Tur virtual

Cazare Brasov

Site partener
cazare Brasov